Ciencia de la carne
Material type:
Item type | Current library | Call number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteca Conjunta FCAyF-FCV | 637.5 LAW (Browse shelf(Opens below)) | Consulta en Sala | DVE-015998 | |
![]() |
Biblioteca Conjunta FCAyF-FCV | 637.5 LAW (Browse shelf(Opens below)) | Available | DVE-016163 | |
![]() |
Biblioteca Conjunta FCAyF-FCV | 637.5 LAW (Browse shelf(Opens below)) | Available | DVE-028435 |
Browsing Biblioteca Conjunta FCAyF-FCV shelves Close shelf browser (Hides shelf browser)
637.5 JAS Conservación de la carne por el frío | 637.5 JAS Conservación de la carne por el frío | 637.5 LAW Ciencia de la carne | 637.5 LAW Ciencia de la carne | 637.5 LAW Ciencia de la carne | 637.5 LUB 4a. ed. La industria frigorífica | 637.5 LUB 4a. ed. La industria frigorífica |
There are no comments on this title.